Op zoek naar vraag en aanbod!

Bent u een drukke ondernemer en kunt u wel wat hulp gebruiken bij de facilitaire, secretariële en/of financiële diensten dan wel op de werkvloer bij u op kantoor? Of bent u op zoek naar een leuke en nieuwe uitdaging, waarbij u deze diensten voor een bedrijf uit handen kunt nemen? Neem dan gerust contact op met BackOffice Op Maat!

BackOffice Op Maat is momenteel hard op zoek naar personeel op ieder vlak. Telefonistes, secretaresses, facilitaire- en financiële werknemers en alles wat daarbij aansluit, zodat we ieder bedrijf kunnen helpen met het vervullen van de persoonlijke vraag. Door een breed netwerk op te zetten en vraag en aanbod naar wens op elkaar aan te sluiten, maakt BackOffice Op Maat het mogelijk om iedere ondernemer te assisteren en te ontzien.

Bent u een enthousiaste werknemer en/of ondernemer of kent u iemand die baat kan hebben bij een van de bovenstaande services? Stuur uw verhaal, vraag en/of uw CV naar info@backofficeopmaat.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws

Personeel gezocht! (HRM)

GEZOCHT! Heb of ken jij iemand met een goede feeling voor personeelszak...

Lees meer

Een nieuw kantoor!

Na weken hard werken, is ons nieuwe kantoor eindelijk af! Met drie werkp...

Lees meer

Op zoek naar vraag en aanbod!

Bent u een drukke ondernemer en kunt u wel wat hulp gebruiken bij de facil...

Lees meer