Personeel gezocht! (HRM)

GEZOCHT!

Heb of ken jij iemand met een goede feeling voor personeelszaken? Meld je dan nu!

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een HRM-deskundige voor het onderhoud van het HRM programma, de administratie en dataverzameling rondom personeelszaken, loonvoorbereiding en contractopstelling? (circa 12 uur per week, omgeving Pijnacker) 

Wil jij deze functie komen vervullen? Laat het ons weten!

BackOffice Op Maat

U kent het misschien wel? Een rinkelende telefoon, een overvolle email en nog een stapel administratie die moet worden weggewerkt. Door alle afspraken buiten de deur is het lastig om alle zaken binnen kantoor goed in de hand te houden en loopt de werkdruk alleen nog maar op.

De oplossing? BackOffice op Maat! BackOffice Op Maat biedt ondersteuning bij werkzaamheden waar u zelf niet aan toekomt, zoals secretariële taken, facilitaire diensten en externe activiteiten. Daarnaast kunt u gebruik maken van een professionele telefoonservice, zodat uw klanten te allen tijde vakkundig en gericht ter woord worden gestaan.

BackOffice op Maat biedt voor iedere ondernemer een passende service en door de vele externe partijen waar wij mee samenwerken zijn de mogelijkheden zeer groot!