Op zoek naar vraag en aanbod!

Bent u een drukke ondernemer en kunt u wel wat hulp gebruiken bij de facilitaire, secretariële en/of financiële diensten dan wel op de werkvloer bij u op kantoor? Of bent u op zoek naar een leuke en nieuwe uitdaging, waarbij u deze diensten voor een bedrijf uit handen kunt nemen? Neem dan gerust contact op met BackOffice Op Maat!

BackOffice Op Maat is momenteel hard op zoek naar personeel op ieder vlak. Telefonistes, secretaresses, facilitaire- en financiële werknemers en alles wat daarbij aansluit, zodat we ieder bedrijf kunnen helpen met het vervullen van de persoonlijke vraag. Door een breed netwerk op te zetten en vraag en aanbod naar wens op elkaar aan te sluiten, maakt BackOffice Op Maat het mogelijk om iedere ondernemer te assisteren en te ontzien.

Bent u een enthousiaste werknemer en/of ondernemer of kent u iemand die baat kan hebben bij een van de bovenstaande services? Stuur uw verhaal, vraag en/of uw CV naar info@backofficeopmaat.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

BackOffice Op Maat

U kent het misschien wel? Een rinkelende telefoon, een overvolle email en nog een stapel administratie die moet worden weggewerkt. Door alle afspraken buiten de deur is het lastig om alle zaken binnen kantoor goed in de hand te houden en loopt de werkdruk alleen nog maar op.

De oplossing? BackOffice op Maat! BackOffice Op Maat biedt ondersteuning bij werkzaamheden waar u zelf niet aan toekomt, zoals secretariële taken, facilitaire diensten en externe activiteiten. Daarnaast kunt u gebruik maken van een professionele telefoonservice, zodat uw klanten te allen tijde vakkundig en gericht ter woord worden gestaan.

BackOffice op Maat biedt voor iedere ondernemer een passende service en door de vele externe partijen waar wij mee samenwerken zijn de mogelijkheden zeer groot!