Over BOOM

BOOM, oftewel BackOffice op Maat is opgezet door José Flaton. 'Ik ben een gedreven onderneemster met jarenlange ervaring in de makelaardij. BackOffice is dan ook tot stand gekomen op basis van mijn persoonlijke ervaringen en ondervindingen als ondernemer in het echte werkveld.'

Naast José is ook Yentl Kokshoorn in een vroeg stadium bijgesprongen voor de dagelijkse ondersteuning binnen BackOffice Op Maat. 'Na mijn opleiding Marketing en Communicatie ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Bij BackOffice Op Maat ben ik veel in contact met klanten en probeer ik ondernemers nieuwe invalshoeken te laten zien en werk uit handen te nemen'.   

Deze samenwerking zorgt ervoor dat er veel kennis, ervaring en inzicht gedeeld en toegepast wordt. BOOM onderscheidt zich dan ook door de persoonlijke en betrokken visie en de vele mogelijkheden die daaruit volgen. Voor iedere onderneming, groot of klein, kunnen wij een persoonlijk pakket ontwikkelen naar wens en behoefte per periode of situatie. De service die BOOM u biedt kan worden afgenomen variërend van 1 uur tot 52 weken per jaar. Handig voor als u even een extra handje nodig heeft!

'Service op maat, voor iedere soort onderneming'

Laatste nieuws

Facebook, Instagram & Linkedin

BackOffice op Maat is ook op Facebook, Instagram & Linkedin actief! Via d...

Lees meer

Op zoek naar vraag en aanbod!

Bent u een drukke ondernemer en kunt u wel wat hulp gebruiken bij de facil...

Lees meer