2019-11-18_5dd26f4b68bf7_LyndaSupport

Lynda Support

Lynda Beck | Zoetermeer

De ondersteuner voor ondernemers op zoek naar focus

Ben jij een drukbezette ondernemer? Behoefte aan focus? Laat mij jou ondersteunen bij diverse taken. Lynda Support doet dit voor ZZP´ers en MKB’ers.

Graag geef ik jou de ruimte om te groeien en te ontwikkelen. En niet geheel onbelangrijk, een goede privé/werk balans krijgen! Deze ondersteuning geef ik op afstand. Het is niet nodig om een werkplek voor mij in te richten. Of aanschaffingen te doen zodat ik voor jou aan de slag kan. Geef taken uit handen die jou veel tijd kosten. Of welke jij gewoonweg niet leuk vindt om te doen.

Zoeken naar de beste manier om een opdracht uit te voeren. Iets te laten werken vóór je, zodat je focus krijgt op de belangrijkere taken, vind ik geweldig. Mijn dienstverlenende wortels zorgen ervoor dat ik dit ook graag voor een ander doe. Ondersteunend en oplossingsgericht. Daar krijg ik energie van! Het bieden van structuur en de beste dienstverlening staat centraal! En Lynda Support doet dit zo efficiënt mogelijk.

Vormgeving is altijd mijn ding geweest, gevoel voor harmonie, iets kloppend maken. Ook in mijn werk komt dit terug. Als ik ergens tegenaan loop, zoek ik tot op de bodem uit hoe iets er het beste uitziet en het makkelijkst werkt. Én ik leg graag aan anderen uit hoe zij ermee kunnen werken! Wegens drukte of afwezigheid tijdelijke ondersteuning nodig? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Heb jij hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Soort werkzaamheden

  • Back Office
  • Website beheer
  • Website ontwikkeling
  • Online leeromgevingen ontwikkelen en beheren

Contactgegevens

Lynda Support