2019-11-22_5dd7c0acb2d1f_profile_picture

ProgrammeerMetEsther

Esther Bennett | Pijnacker

Bedenker van de C.O.D.E.-methode en oprichter ProgrammeerMetEsther

Ik geloof in een wereld waarin alle vrouwen (en mannen) kunnen werken op een manier die bij hen past. Waar ook ter wereld, in uren die passen bij hun privéleven en bij het juiste bedrijf.

Programmeren is een beroep dat aan al deze facetten kan voldoen. Daarnaast is programmeren een wereldtaal in deze maatschappij waar alles draait om computers. Hoe meer diversiteit onder programmeurs, hoe beter alle software wordt.

Als programmeer-enthousiast, aanjager structureel programmeren op de basisschool, help ik basisscholen programmeren structureel toe te voegen aan hun onderwijs, op een manier die aansluit bij de bestaande wetenschaps- en technieklessen en met een minimale extra belasting voor de docenten.

Ik ben de bedenker van de C.O.D.E.-methode en oprichter ProgrammeerMetEsther.

Contactgegevens

ProgrammeerMetEsther