Claudia Rietveld

Claudia Rietveld

Claudia Rietveld | Berkel & Rodenrijs

Marketing moet je doen!

Ik help (startende) ondernemers om hun bedrijf en hun product zichtbaar te maken op een manier die bij hun past.

Wanneer jij weet wie je bent, wat je wilt, wat jij wilt betekenen, en voor wie, is het zichtbaar maken van jouw bedrijf veel eenvoudiger. Én je zult de klanten aantrekken voor wie jij van grote waarde bent. Klanten van wie jij energie krijgt.

Daarnaast help ik bedrijven en netwerkorganisaties met marketing- en communicatiewerkzaamheden op projectbasis. Wanneer er tekort aan kennis en ervaring is op dit gebied. Of simpelweg wanneer er (tijdelijk) tekort is aan capaciteit.

Met opgestroopte mouwen sta ik klaar om te helpen…Marketing moet je doen!

Contactgegevens

Claudia Rietveld