2019-12-03_5de655bb1627d_GRP_5204LinkedIn

The Office Lady

Cindy Brink-Ockeloen | Pijnacker

Virtual Assistant | uw online business support

Iedere ondernemer, vereniging of stichting die door de bomen het bos niet meer ziet, zou zich een Virtual Assistant (VA) moeten gunnen.

Een frisse blik op de huidige werkprocessen of tijdelijk een helpende hand in een drukke periode om weer orde op zaken te stellen. Een vaste drijvende kracht achter uw vereniging of stichting. U doet waar u goed in bent, dan zorg ik voor de rest.

Heeft u bij het organiseren van een bijeenkomst of op de dag zelf een helpende hand nodig, dan kan ik u hierbij van dienst zijn. U kunt de organisatie volledig uit handen geven of voor bepaalde werkzaamheden mijn hulp inschakelen.

Ik kom graag vrijblijvend langs voor een kop koffie om te bekijken of ik uitkomst kan bieden.

Contactgegevens

The Office Lady