Naomi Hess

NHR Consultancy

Naomi Hess | Pijnacker

Laat HR stralen!

Als afgestudeerd HRM’er met ruim 12 jaar ervaring in verschillende organisaties, branches en functies, heb ik dé juiste competenties en ervaring voor diverse interim opdrachten.
Mijn expertises liggen in mijn ervaring als generalistisch HR Adviseur, HR Manager, HR Business Partner, Projectmanager en procesoptimalisaties.

In al mijn HR functies heb ik alle HR-werkzaamheden van A-Z uitgevoerd, denk hierbij aan recruitment, beleidsvorming en advisering aan lijnmanagers, het MT en de Directie. Daarnaast ben ik onderdeel geweest van diverse grote projecten, in de variërende rollen van ondersteunend tot leidend. Meer ervaring is terug te vinden in mijn bijgevoegde curriculum vitae.

Eén van de grootste projecten die ik heb gehad, is de eer dat ik bij twee organisaties een HR-afdeling heb mogen opzetten. Een HR-afdeling die geen beleid had en vanaf zero moest worden opgezet. Ik was hierbij verantwoordelijk voor de operationele HR-processen, maar ook het opstellen van beleid en het gebruik van diverse HR-instrumenten. Uitdagingen is wat ik zoek binnen mijn opdrachten en deze uitdagingen zie ik zeker bij deze opdracht.

Ik sta met twee voeten in de klei, stroop mijn mouwen op en ga aan de slag. Bij het afleveren van mijn opdrachten en projecten ga ik voor kwaliteit.
Daarbij heb ik oog voor detail en werk ik graag in een team samen om met zijn allen het doel te bereiken.

Er is onder meer ervaring met de volgende personeelsinformatiesystemen:

  • SAP HR;
  • Nmbers;
  • Loket;
  • Unit4 Online;
  • SuccessFactors;
  • ADP Perman;
  • MyConnect;
  • Cobra.

Mijn werkgebied is Delft, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en e.o.

Wil je meer weten over wat NHR Consultancy te bieden heeft of kennismaken om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur een e-mail naar info@nhr-consultancy.nl of neem telefonisch contact op via 06 – 36 57 42 03.

Contactgegevens

NHR Consultancy