BackOffice Op Maat / BOOM

De naam zegt het al, ondersteuning op maat. Voor iedereen. Voor elke expertise en op ieder gewenst moment.

BackOffice Op Maat, ofwel BOOM, heeft verschillende takken, die bij ons symbool staan voor alle verschillende expertises en mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Door middel van samenwerkingen met verschillende ZZP’ers is BOOM inmiddels gegroeid tot een bedrijf met veel verschillende kennis en expertise. Voor iedere ondernemer stellen wij een persoonlijk en individueel plan op en bieden wij begeleiding op de punten waar dat nodig is.

 

‘Service op maat, voor iedere soort ondernemer’

Onze diensten variëren van het opnemen van de telefoon, tot websitebeheer, het realiseren van marketingplannen en evenementen, nieuwsbrief opstellen en versturen, social media beheer en van het beheren van de financiële administratie tot werving, selectie en HR. Uw vraag is voor ons een nieuwe uitdaging en de mogelijkheden zijn daarin oneindig.

BackOffice Op maat werkt persoonlijk. Wij gaan met klanten in gesprek om te kijken op welke vlakken zij het beste geholpen kunnen worden. Aan de hand van een plan van aanpak zetten wij de juiste mensen op de juiste plek. Vanaf 1 uur per week, tot volledige administratie ondersteuning. Precies naar wens van de ondernemer!

Team BOOM

Benieuwd naar al onze takken?