Hoe vindt u een goede zzp’er/ freelancer of werknemer voor uw business?

U bent al op de juiste plek!

BOOM is een open database waarin u kunt zoeken, lezen en kijken totdat het klikt met de juiste zzp’er/ freelancer voor u. Het is ontzettend belangrijk om iemand te vinden met wie u een persoonlijke match hebt, omdat u vaak langere tijd samenwerkt.

Wij richten ons op zzp’ers/ freelancers uit het Oostland (Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Oude Leede, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk) en Haaglanden (Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Midden-Delfland).
BOOM geeft ook het zzp vak een boost. We hebben een community en organiseren workshops, trainingen, intervisies. De zzp’ers ontwikkelen zich op persoonlijk en zakelijk gebied en die kwaliteit ziet u terug in de samenwerking.

Naast het bieden van een open database, heeft u bij BOOM ook de mogelijkheid om uw vacatures en opdrachten te plaatsen!

Overzicht Zzp'ers/ Freelancers

De zzp’ers/ freelancers laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. U hoeft alleen maar rond te kijken en te checken of het goed voelt.

Wij ervaren dat zzp’ers/ freelancers echt van toegevoegde waarde kunnen zijn voor een team.

Vacature of opdracht plaatsen?

Bent u als werk- opdrachtgever dringend opzoek naar vast personeel of heeft u een projectmatige opdracht voor een zzp’er/ freelancer?

U kunt uw opdrachten en vacatures uitzetten bij BackOffice Op Maat / BOOM!

‘Wij zorgen dat u verder kunt met ondernemen!’